Långpass

Har jag berättat om min underbara kille, pojkvän, sambo!?
 
Idag skulle jag springa ett långpass. Det sista(?) inför Göteborgsvarvet. 22 km va tanken. Eftersom mitt löpsällskap fortfarande dras med hälseneproblem tog han på sig rollen som min coach och cyklade runt med mig i ungefär två timmar. Grymt! På slutet hade jag glömt bort den lilla detaljen att vi förra året sprang två varv på ön samt att jag genade lite idag, därmed blev rundan bara 19,2 km. Första milen sprang jag på ungefär 5.40 min/km och sista på ungefär 6 min/km. Totalt blev det en tid på 1:51:30. Jag är nöjd men lite missnöjd med att benen inte ville va med efter ungefär 15 km. Hur ska det bli i Göteborg med 6 km kvar!?

Därefter har vi varit en sväng på golfbanan också. Gick både upp och ner haha. Avslutade dock med ett (för mig) grymt slag med drivern så känner mig lite lycklig hehe.

Har precis avslutat en underbar söndag med sommarfeeling med en hallon/banan-smothie. Mumma!

Fredagsmys

Efter lite velande bestämde vi oss för att hoppa över fotbollsmatchen igår och mysa hemma framför tvn. Tacos stod på menyn vilket jag hade sett fram emot flera dagar. Men, så fel det kan bli.. Det började med att jag hade lyckats få med mig fel bröd, fiberbröd. Det blir ju inte lika gott. Sen när vi hade ätit typ två var så insåg vi att brödet va mögligt. Yepp, illamående resten av kvällen och yes yes jag är hypokondrisk haha. En mysig kväll blev det iaf.

Nu ska vi strax iväg på visning 1 och 2 för dagar för att sedan få lite besök av mams och paps. Solen skiner ute och termometern verkar vara på min sida idag så det här kan bli en strålande lördag :)

Note to myself

Om jag blir sjuk efter dagens två träningspass efter ett uppehåll på över en vecka ska jag inte sitta här och gnälla. Då får jag skylla mig själv eftersom jag tror att jag kan ta igen en veckas träning genom att öka träningsdosen när jag väl blir frisk igen istället för att börja lugnt och försiktigt..

Jag håller dock tummarna för att kroppen bara blir glad över att få träna igen :)


Nystart

En fullspäckad måndag lider mot sitt slut. Startade dagen någon gång runt 5.30 när klockan ringde för jag att jag äntligen ska försöka ta tag i det här med morgonträningen. Ett styrkepass fick bli starten och det gick alldeles utmärkt. Eller, så bra det kan gå med tanke på min träningsvärk efter att ha agerat flytthjälp.

Efter en hel jobbdag och lite till gick vi iväg på en visning, ett totalt renoveringsprojekt men det är också då man kan få det precis som man vill ha det :) På vägen hem från visningen började det regna så vi åkte hem och fixade lite middag istället. Lagom efter middagen sken solen utanför igen och löppasset blev av. 8 km på 41 min. Eller, det är ju bara 7,65 km men ändå. Kändes som riktigt lugn jogging vilket gjorde älsklingens kommentar ännu bättre. Håller du det här tempot på Göteborgsvarvet så klarar du 2 timmar. Lycka! Framförallt just nu när jag har lite lätt ångest då träningen har blivit väldigt dålig senaste tiden..

RSS 2.0