Vecka 6

Det är redan vecka 6 och vi är så gott som halvvägs genom februari. Vart tog tiden vägen egentligen? Har haft en mysig helg i Motala. Igår va det födelsedagskalas, mys med bebis och inte mindre än tre grymt goda tårtor. Kvällen avslutades med middag hos vänner och en cykeltur hem i snö.

Veckans träning:

Måndag: Body Balance
Onsdag: Intervaller, cykel 40 minuter (?)
Söndag: Styrka

Konditionen är lite underprioriterad just nu men på torsdag ska jag börja springa igen. Yippie! :)

Prioriteringsfråga

Jag har känt mig sliten och har haft den där påvägattbliförkyldkänslan igår och idag. Har en hel del att pyssla med på jobbet och då prioriterar jag "fel" ur träningssynpunkt. Som tur är hjälper M mig att tänka rätt. Idag blev det därför lite jobb och sen en sväng till gymmet för träning. Sen träning blev det varpå jag stängde gymmet haha.

Jag har lite svårt för träning sent på kvällen, antagligen mest för att jag har svårt att komma iväg, men tusan så bra det gick. Körde intervaller (på cykel såklart!) i 30 minuter tills jag var illamående. Därefter blev det plankan tills musiken stängdes av och det va dags att lämna gymmet och åka hem.

Har en underbar känsla i kroppen och är lycklig över att jag åkte iväg och tränade. Frågan är bara om jag kan gå imorgon!? :)

Body balance

Dagens träning blev body balance som är en blandning av yoga, tai chi och pilates. Jag är fantastiskt ovig och fick idag ytterligare en bekräftelse på det. Men nu skulle jag ju kunna ändra på det genom att gå på det här passet en gång i veckan. Himla härligt va det, det känns att man får styrketräning samtidigt som man stretchar och blir lugn. Bara positivt! Bra start på träningsveckan :)

Vecka 5

Jag hade tänkt ett annat träningsupplägg denna vecka men är ändå nöjd med de tre pass jag åstadkommit, trots en del jobb. Torsdagens besked hos läkaren va ungefär vad jag väntade mig men bättre att ta tag i det nu en veckorna innan Göteborgsvarvet..

Tisdag: Löpning, intervaller totalt 6 km.
Torsdag: 40 min cykel (2 mil om jag inte minns fel)
Söndag: 10 min cykel + styrka

Cykel är himla tråkigt men jag ska försöka vänja mig. Kanske borde besöka ett spinningpass och se om det känns lika urbotatråkigt som sist eller lite roligare som lördagsförmiddagarna på uni för lääänge sedan.. :)

RSS 2.0