Mysmåndag

Har haft en härlig måndag och efter lite jobb har jag umgåtts med älsklingen, ätit gigantiska (jag menar verkligen gigantiska) hamburgare, gått en promenad i kylan och bara myst här hemma. Så himla lyxigt en måndag och allt. Resten av veckan kommer vara vigd åt jobb, åtminstone känns det så just nu så vi får väl se i slutet av veckan.. Men vad gör det när man har så himla fina kollegor!?

Träningen kommer troligtvis bli lidande denna vecka men körde ett rejält styrkepass igår på gymmet och idag har jag sådär härlig träningsvärk i kroppen. Inte ond, vara skön! :)

Ha en härlig vecka!

Bilden är inte bara suddig pga. dålig kame...

foto0191 (MMS)

Bilden är inte bara suddig pga. dålig kamera. Det va kallt, grått och dimmigt imorse när jag klev upp. Burr! Nu sitter jag iaf på tåget tillsammans med hela (?) PRO.. Ser fram emot att äntligen komma fram och träffa J och C nu.. :)


Pannkaksfredag

Har precis avslutet en pannkaksmiddag här hemma. Idag blev det en specialare var som bestod av pannkaka med cohklad vilket aldrig är fel. Sist vi gjorde en specialare smulade vi ner polkagris i pannkakan och va ätbart men inte mer än så haha. Annars kan jag varmt rekommendera pannkakor med kokos i smeten. Det blir gott! :)

Nu ska jag krypa ner i soffan och mysa resten av kvällen. Imorgon åker jag till Stockholm och träffar fina vänner. Ska bli sååå roligt! :) Kommer en bli en bra helg även om söndagen nog kommer bestå av del jobb..

Ha en underbar helg!

Lyxig eftermiddag

Idag har jag tillbringat eftermiddagen hos min frisör och haft det bra. Min frisör är så himla bra och lyssnar på mina önskemål och ger mig tips på hur man kan göra och vilka alternativ som finns. Hon förstår mig helt enkelt.. 

Så efter att hon haft i min färg så fick jag tid med en massa tidningar, kaffe, choklad och nötter. Mumma! Och inte nog med det, jag lämnade min frisör med fräscht hår och med ny fin färg. :)

En underbar torsdags eftermiddag! :)

Löparlycka

Igår tog jag tag i mitt liv på nytt i bemärkelsen att börja springa igen. Det är ju bara det att det är så förbaskat mörkt ute men min underbara sambo följde med mig ut på en joggingrunda som löppass nummer två igår. Hur underbar är han inte!? Himla skönt va det efteråt och imorse med när jag hade en liten lätt träningsvärk i benen. Lycka! :)


Söndagsgrubblerier

Jag känner mig helt upp och ner. Tankarna flyger omkring i mitt huvud och jag har haft för lite att göra så jag låter tankarna flyga runt där och skapa ett kaos. Jag vet att allt snart är över och tankarna bortflugna så det är bara att bita ihop ett par dagar till..

För övrigt har jag besökt gymmet idag. Första gången på evigheter. Det gick tungt men va ändå väldigt skönt att röra på sig :) Hoppas motivationen håller i sig.. Kanske måste hitta på en muta till mig själv.. Hmm..

Helg

Vaknade skapligt pigg imorse och bestämde mig för att gå och handla bananer, yoghurt, frysta hallon och nybakat bröd för att göra en mysig helg frukost. Smoothie är ju grymt gott och därmed har jag lyckats få i mig två idag :)



Efter en härlig frukost sjönk mitt humör och jag har varit en otroligt tråkig och grinig flickvän. Som tur är har jag en underbar sambo med ett grymt tålamod så nu är jag återigen på bra humör och lördagen har bjudt på en mysig fika och precis hemmagjord pizza.

 


The Dentist

Här om kvällen ringde tandläkaren och tyckte att det va dags för mig att komma på besök. Så idag gick jag dit med någon tanke om att komma därifrån efter senast 45 minuter (det va en student som skulle ta hand om mig så det kunde ta lite längre tid). Tji fick jag! Först efter TVÅ timmar tog jag mig därifrån. Visserligen blev jag av med min tråd efter tandställningen, men två timmar!?

Jaja, tur att de inte tar ut något timpris utan ett fast pris utifrån utfört arbete.. :)

Mörka vintertid

Jag hade tänkt mig en promenad efter jobbet innan det blev mörkt, undra hur jag tänkte då...? Nu för tiden är det kolsvart ute när jag slutar jobbet.. Så, istället fick det bli matlagning och en liten paus innan jag ska fortsätta med lite jobb. Skönt med en paus från datorn eftersom jag har värk i nacken nu igen.. Jag behöver verkligen träna styrka!

RSS 2.0