Så här dåligt va vädret i Göteborg i vecka...

foto0212 (MMS)

Så här dåligt va vädret i Göteborg i veckan. Då önskade och intalade jag mig själv att snön hemma skulle ligga kvar över jul. Nu när regnet öser ner och snön är borta sen flera dagar får jag snällt inse att årets jul kommer att bli grön.. Men vad gör väl det? Julen kommer oavsett snö och julkänsla.. God Jul!


Dan före dan före dan före dopparedan..

Nu är jag hemma igen efter två dagar i Göteborg. Himla skönt att vara hemma igen. Imorgon blir det eventuellt sista jobbdagen innan jul och på kvällen blir det panik-sista-minuten-julklappar. Jag känner att jag ligger efter med allt som har med julen att göra, meeen det blir ju jul oavsett. Igår fick jag lite julkänsla när jag kom tillbaka till hotellet och såg att regnet hade bytts ut mot några snöflingor. :)

I helgen hände det igen...

Jag har en speciell inverkan på folk i min omgivning när vi besöker systembolaget. Senast i helgen fick M snällt visa leg när vi handlade hehe. J ville gärna ha med mig när hon skulle handla eftersom hon fick visa leg och därmed känna sig lite yngre. Egentligen inget märkvärdigt men det fungerar nästan alltid, mitt medföljande sällskap får snällt plocka fram körkortet och lite roligt är det allt eftersom de båda nämnda är över 30 :)

Dagens julmiddag :)

foto0208 (MMS)

Dagens julmiddag :)


Christmas feeling

Promenerade till stan imorse.. i regn! Vad annars? Ja, nu börjar jag bli lite bitter. Vart är snön egentligen?

Julregnet gav mig ingen julkänsla och inspiration till julklappsinköp. Däremot lyckades jag faktiskt åstadkomma ett par julklappar och är ett steg närmare slutet. Däremot lär det bli en sväng till, jag måste bara fundera ut vad som ska köpas. Idéer?

På vägen hem från stan kom det åtminstone något vitt blandat i regnet men inte ens det gav mig någon julkänsla. Ikväll får det helt enkelt bli lussekatter, pepparkakor och julmust med förhoppningar om julkänslor! :)

Fredagslördag

Imorse när klockan ringde (utan att kolla på klockan) vände jag mig om för att somna om med tanken sååå himla skönt att kunna somna om när klockan ringer så hör på en lördag. Tji fick jag! Tur att min underbara älskling nämnde att jag skulle vara på jobbet inom en timme..

Men, nu är det iaf helg!

Den där sovmorgonen ska jag dock ta imorgon. Så skönt att kunna somna om när klockan ringer. Lycka! :) Dock ska det köpas julklappar imorgon så det får inte bli någon toklång sovmorgon..

Second

Idag lyckades jag med veckans andra pass. Hoppas bara att jag orkar hålla i det här nu. Jag vill verkligen komma igång nu. Sprang 3 km på bandet idag, fy tusan va jobbigt det kändes och ännu mer pinsamt va det. 3 km!!! För ett halvår sedan sprang jag 21 km på 2 timmar och 3 minuter. Why? Why gör jag så här? Men men, nu är jag på gång. Köpte även klippkort på simning, så tänkte kanske att jag skulle utnyttja det också :)

Nu är det snart helg igen! :)

Sovrum

Här kommer bilderna från förra veckans projekt, sovrummet. Tapeterna sitter där de ska, dock måste vi sätta upp lister i taket eftersom lite av de gamla råkade synas.. :)

 

Och här är mäklarens bilder av lägenheten när vi köpte den..

Bilder på vardagsrummet får bli en annan dag, jag är helt slut. Efter städningen av vardagsrummet gav vi oss iväg till stan för lite julklappsshopping. Dagens slutsats är att det är många julklappar kvar..

11 december

Efter en hysterisk vecka (igen!) så är det nu bara 13 dagar kvar till jul. Någon julkänsla finns inte, den verkar inte ens vara i närheten trots julfesten i fredags. Här hemma flyttas det lilla julpynt vi har ansträngt oss med mellan olika förvaringar men alldeles strax ska vi städa i ordning efter sista tapetseringen så då kanske det kan bli lite julfint på riktigt.. Jag skulle behöva ordna det här med julklappar också.. Hmm.. Nu ska vi iaf sätta igång med städningen.

Trög veckostart

En trög start på veckan. Klockan sex stapplade jag ur sängen vid knappt medvetande. Tog mig iväg till jobbet och är helt slut nu ikväll. Det blev dock, för första gången på riktigt länge riktig hemlagad mat till middag. Hemmagjord pannbiff med potatismos. Riktigt gott! Så ett plus för kvällen.. :)

Nu ska jag lägga mig framför tvn och halvsova. Hoppas tisdagen erbjuder en lite piggare vardag. Eventuellt är min tanke att ta mig iväg för lite träning imorn.. Den som lever får se!

Sovrummet

Idag har projektet städa upp efter oss i sovrummet och flytta tillbaka från det kaotiska vardagsrummet/sovrummet. Blir väldigt bra. Nu ser jag bara fram emot att få lite ordning på garderoberna. Ut ska byråer och bokhylla, in ska en ny bra garderob från IKEA.

Det frågetecken som kvarstår i projektet sovrum är om de gamla inbyggda garderoberna ska kastas ut och ersättas med nya IKEA garderober med skjutdörrar. Detta är i så fall ett projekt i sig då måtten inte helt stämmer med IKEAs utbud.. Såklart! :)

Bilden blev inte så bra, men ungefär så här ser det ut :)

Nu är vi på gång :)

Renovering pågår

Det är evigheter sen jag skrev något här. Det har ju hunnit bli advent och allt..

Hur som så har det inte blivit någon träning på väldigt väldigt länge.. Istället har vi åstadkommit ett nytapetserat sovrum. Det tog bara tre kvällar med förarbete och en dags tapetsering.

Nu ska vi softa resten av kvällen (är nyligen hemkommna från en tur till stan för lite mat) med gott samvete. Imorn blir det städning och att flytta tillbaka sovrummet från vardagsrummet.

RSS 2.0