Raindrops keep falling on my head

Efter några dagars vila hade vi idag tänkt börja dagen med 1 mil löpning. Efter cirka 1 km fick jag en droppe på mig och sekunden därefter öste det ner. Någon mil blev det inte men lite intervall och backträning blev det allt på vägen tillbaka. Kanske kom vi upp i 3 km och det va åtminstone ett försök. Snart är det dags att ta tag i träningen på allvar igen :)

Sunburned

Nu har jag tydligen tagit sommarlov igen. Med andra ord ingen träning idag. Istället har vi ägnat dagen åt trädgårdsarbete i solen vilket innebär att jag har bättrat på min vackra solbränna efter sport-bh:n. Nu ska jag ägna sommaren åt att försöka jämna ut den vackra brännan :)

Träning vecka 29

Sådär. Ny vecka, nya tag. Startade dagen med en sväng bort till vår blivande lägenhet tillsammans med rörmokaren för att kika på badrummet. Det blir nog bra det där :) Har även ätit en god och mysig lunch med älsklingen på Java.

Nu ikväll har vi även tagit oss en liten joggingrunda på 8,9 km. Ingen grym hastighet men jag är nöjd bara över att jag har rört på mig :)

Träningen vecka 29:

Måndag:
Tisdag: 9,7 km. 52.50 min.
Onsdag: -
Torsdag: -
Fredag: -
Lördag: 5 km. 25.20 min.
Söndag: -

Vecka 29 blev ingen höjdarveckan men två pass är bättre än inget. :)

Back on track

Det blev ett lite längre uppehåll än väntat. Under tiden har jag hunnit springa Göteborgsvarvet och fylla 25. Efter Göteborgsvarvet gick träningsdosen ner, mer eller mindre avstannade helt. Vet inte om jag ska skylla på för mycket jobb eller min lathet, mest troligt är kombinationen. Nu är det semester och jag är tydligen anmäld till två lopp i höst. Båda innebär ungefär 1 mils löpning vilket jag egentligen aldrig har tränat för men någon gång ska va väl vara den första :)

Träningen är alltså igång igen..

Vecka 28

Måndag: -
Tisdag: 6 km löpning utan tid
Onsdag: -
Torsdag: 9,5 km löpning utan tid
Fredag: -
Lördag: Intervaller i backe. 5 gånger upp och ner * 3
Söndag: 9,5 km löpning 53.40 min


RSS 2.0